Avtodvigalo AK 52

Avtodvigalo AK 52

Zmogljivo avtodvigalo AK 52 je verjetno najmočnejši v aluminijasto-jekleni konstrukciji. Dvigne breme do 12 ton in ima dolžino podaljška 52 m (55 opt.).


Dvigalo, nameščeno na 26 t tovornjak, dvigne 100 kg tovora 30 m v širino in 34 m v višino. AK 52 s svojo 600 kg košaro postavlja nove standarde tudi pri uporabi kot delovna ploščad.
Naši modeli mobilnih žerjavov – Get up top with Böcker Naše avtodvigalo je idealna rešitev za gradbišča in lokacije, kjer klasičen gradbeni žerjav nima prostora, dosega ali pač enostavno ni konkurenčen zaradi ogromnih stroškov premika in montaže. Mobilni žerjavi Böcker zagotavljajo natančno delo z največjo prilagodljivostjo in varnostjo za širok spekter uporabe. Ne glede na to, ali gre za krovska dela, tesarska dela, gradnjo stavb ali fasad, kovinske konstrukcije ali kakršna koli montažna dela: Böckerjeva zmogljiva dvižna tehnologija prepriča s svojimi velikimi dosegi, velikimi nosilnostmi in prilagodljivimi možnostmi uporabe. Robustno radijsko upravljanje z barvnim grafičnim zaslonom in opcijsko tehnologijo kamere zaokroža tehnologijo žerjava Böcker v perfekcijo najboljšega pomočnika.

Böcker: Pionir na področju aluminijastih avtodvigal Kot pionirji na področju aluminijastih dvigal se Böcker zanašajo na trpežne in lahke materiale. Aluminij omogoča namestitev naših modelov mobilnih žerjavov na kompaktne in okretne tovornjake. Vsak model Böcker je opremljen s preizkušeno krmilno tehnologijo PLC, ki omogoča natančno namestitev bremen in. Zahvaljujoč stalnemu nadzoru hidravličnih stabilizatorjev zagotavlja varnost tudi na težkem terenu. Vsi modeli mobilnih žerjavov Böcker so lahko opcijsko opremljeni s kamero na kljuki, kamero za vzvratno vožnjo in LED lučmi na vitlu, nakladalnem območju, drogu ali delovni košari. Lahko jih dopolnite tudi z dodatki, kot so klešče za strešnike ali korita za prekucavanje razsutega tovora. Böcker ima 60 let izkušenj s tehnologijo višinskega dela in že od leta 1989 proizvajamo avtodvigala na sedežu našega podjetja in proizvodnem obratu v Nemčiji. Zagotavljamo tudi mednarodni servis, dobavo rezervnih delov in zagotavljamo kakovostno vzdrževanje in popravila. 

Če bo potrebno, bomo vaše osebje z veseljem usposobili za pravilno uporabo naših žerjavov na tovornjakih. Zainteresirani nas kontaktirajte in pripravili vam bomo neobvezujočo ponudbo!

KATALOG

povp

 

glavnik logo yellow
Z nami boste na trgu nastopali z profesionalno in kvalitetno opremo, dosegali boljše rezultate, povečali dobičkonosnost in prehiteli konkurenco.

ikoncaPDFIZILIFT logotip PDF za tisk

Kontakti

Jure Glavnik
+386 (0)40 27 55 30

Glavnik d.o.o.
Trubarjeva ulica 59
3000 Celje

info@izilift.si

Skladišče:
Medlog 11, 3000 Celje

Uradni zastopnik podjetja GEDA in BOCKER z zagotovljeno najnižjimi cenami in stalno zalogo!

Uradne ure

ponedeljek
08:30 - 18:00
torek
08:30 - 18:00
sreda
08:30 - 18:00
četrtek
08:30 - 18:00
petek
08:30 - 18:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

Facebook