Avtodvigalo AK 37

Avtodvigalo AK 37

AK 37 je naš #1 v razredu teže 7,49 t. Zasnovali smo ga za krovce in tesarje, ki želijo varno in udobno doseči streho ali kateri koli del gradbišča. Z končno nosilnostjo 250 kg doseže AK 37 višino 28 m. Prav tako je izjemno kompakten, saj nima previsnega vrha. Zato so avtodvigala Böcker tako priljubljeni in pogosto uporabljeni. Dvigala Böcker navdušujejo z nizko porabo goriva in zelo konkurenčnim grafom nosilnosti.


Nameščeni so  na tovornjake MAN ali Mercedes. Zaradi zelo majhnega radija obračanja dvigala nadgradnje je omogočeno izvajanje del tudi ob tekočem cestnem prometu ali ozkih ulicah. V zadnji generaciji je žerjav na voljo tudi kot AK 37e z dodatnim e-pogonom in baterijo s tehnologijo 230 V polnjenja.


Böcker: Pionir na področju aluminijastih avtodvigal Kot pionirji na področju aluminijastih dvigal se Böcker zanašajo na trpežne in lahke materiale. Aluminij omogoča namestitev naših modelov mobilnih žerjavov na kompaktne in okretne tovornjake. Vsak model Böcker je opremljen s preizkušeno krmilno tehnologijo PLC, ki omogoča natančno namestitev bremen in. Zahvaljujoč stalnemu nadzoru hidravličnih stabilizatorjev zagotavlja varnost tudi na težkem terenu. Vsi modeli mobilnih žerjavov Böcker so lahko opcijsko opremljeni s kamero na kljuki, kamero za vzvratno vožnjo in LED lučmi na vitlu, nakladalnem območju, drogu ali delovni košari. Lahko jih dopolnite tudi z dodatki, kot so klešče za strešnike ali korita za prekucavanje razsutega tovora. Böcker ima 60 let izkušenj s tehnologijo višinskega dela in že od leta 1989 proizvajamo avtodvigala na sedežu našega podjetja in proizvodnem obratu v Nemčiji. Zagotavljamo tudi mednarodni servis, dobavo rezervnih delov in zagotavljamo kakovostno vzdrževanje in popravila. 

Če bo potrebno, bomo vaše osebje z veseljem usposobili za pravilno uporabo naših žerjavov na tovornjakih. Zainteresirani nas kontaktirajte in pripravili vam bomo neobvezujočo ponudbo!

KATALOG

povp

 

glavnik logo yellow
Z nami boste na trgu nastopali z profesionalno in kvalitetno opremo, dosegali boljše rezultate, povečali dobičkonosnost in prehiteli konkurenco.

ikoncaPDFIZILIFT logotip PDF za tisk

Kontakti

Jure Glavnik
+386 (0)40 27 55 30

Glavnik d.o.o.
Trubarjeva ulica 59
3000 Celje

info@izilift.si

Skladišče:
Medlog 11, 3000 Celje

Uradni zastopnik podjetja GEDA in BOCKER z zagotovljeno najnižjimi cenami in stalno zalogo!

Uradne ure

ponedeljek
08:30 - 18:00
torek
08:30 - 18:00
sreda
08:30 - 18:00
četrtek
08:30 - 18:00
petek
08:30 - 18:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

Facebook