EDINA PODJETNA ODLOČITEV

- učinkovitost
- mobilnost
- hitrost
- profesionalnost
- kvaliteta
… za podjetja, ki vedo kaj delajo!

Enakovredno avtodvigalo z istimi zmogljivosti stane 80,00eur na uro! Če to dvigalo koristite 8 ur na dan vsak delovnik v letu je najem tega avtodvigala dražji kot NAKUP našega dvigala!
Povprečni uporabnik si povrne investicijo prej kot v 3letih, zaradi hitrosti dela in konkurenčnosti pa lahko na leto ustvari tudi 30% več dobička!
Zakaj mobilni žerjav Boecker namesto žerjava?
Je brez stroškov montaže in demontaže, ki so že pri najmanjšem samopostavljivem žerjavu od 2.000,00eur dalje za vsako gradbišče!
Kaj pa Hiab oz. dvigalo na kamionu?
Cena dvigala s tovornim vozilom je lahko tudi do 3x večja od nakupa dvigala na prikolici. In tudi samo ime pove, da namen tvornega vozila se je voziti in dostavljati. Da o dosegu ne govorimo.. Montažne hiše, krovska dela, adaptacije, montaža konstrukcij,... Ceneje, hitreje, lažje in bolj učinkovito za 1/3 cene!
Postanite konkurenčni, bolj dobičkonosni in postanite vodilni v vaši branži!
Potrebujete financiranje? Tudi to ni problema, tudi to uredimo!
MODEL AHK 36
Mobilno dvigalo na prikolici AHK 36 – Get up top with Böcker
Avtodvigalo je idealna rešitev za gradbišča in lokacije, kjer stacionarni gradbeni žerjav nima prostora in hitre prestavitve! Mobilni žerjavi Böcker zagotavljajo natančno delo z največjo prilagodljivostjo in varnostjo za širok spekter uporabe. Ne glede na to, ali gre za krovska dela, tesarska dela, gradnjo stavb ali fasad, kovinske konstrukcije ali kakršna koli montažna dela: Böckerjeva zmogljiva žerjavna tehnologija prepriča s svojimi velikimi dosegi, velikimi nosilnostmi in prilagodljivimi možnostmi uporabe. Robustno radijsko upravljanje z barvnim grafičnim zaslonom in opcijsko tehnologijo kamere zaokroža tehnologijo žerjava Böcker.

glavnik logo yellow
Z nami boste na trgu nastopali z profesionalno in kvalitetno opremo, dosegali boljše rezultate, povečali dobičkonosnost in prehiteli konkurenco.

ikoncaPDFIZILIFT logotip PDF za tisk

Kontakti

Jure Glavnik
+386 (0)40 27 55 30

Glavnik d.o.o.
Trubarjeva ulica 59
3000 Celje

info@izilift.si

Skladišče:
Medlog 11, 3000 Celje

Uradni zastopnik podjetja GEDA in BOCKER z zagotovljeno najnižjimi cenami in stalno zalogo!

Uradne ure

ponedeljek
08:30 - 18:00
torek
08:30 - 18:00
sreda
08:30 - 18:00
četrtek
08:30 - 18:00
petek
08:30 - 18:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

Facebook