10 strvari kjer je GEDA nujna!

1. Za krovce! GEDA Lift, je transportna lestev, ki je zasnovan za strešna dela. Prenaša kritino, odvaža odpad in nadomesti vsaj 2 delavca! Kar pomeni, da sama sebe pokrije že v prvem pol leta uporabe!
2. Za sanacije! Težka keramika, odpadni materijal, žakli lepila, velike posode kita, namestitev snegobranov, prezračevalnih sistemov, klim, elementov za odvodnjavanje, agregatov,... varno in hitro. Z lahkoto!
3. Za montažo sončnih elektraren! Z nosilnostjo 200kg in najmanj 25m na minuto hitrega dviga, si z lahkoto izračunamo kako hitreje bomo z njo montirali panele, koliko več elektraren bomo naredili in to bolj varno in dobičkonostno kot kadarkoli prej!
4. Za montažo oknov! Dvokrilna okna, težke police iz marmorja in kaj vse še.. Ena, dva in tri z Gedo se pohiti!
5. Fasade in gradbeni odri! Vaš materijal bo v višave postrežen brez naporov, gradbeni odri pa bodo zmontirani do 50% hitreje saj bodo težki elementi brez opletanja hitro in varno prišli v roke delavca.
6. Selitveni servisi! Če spregledamo to da je po SLO zakonodaji v vgrajenih osebnih dvigalih prepovedano prevažati drug tovor si samo zamislimo kako hitro lahko preselimo stanovanje iz 5 nadstropja ko imamo direktno povezavo med oknom stanovanja in kombijem. Instantno!
7. Skladiščno dvigalo! V gostinstvu težki sodi piva, v delavnicah gume ob menjavi, ali pa keramika v skladišču.. sedaj se nadstropje premagujejo z lahkoto.
8. Tesarstvo! Sestavljanje pohištva, polaganje tal, nameščanje podbojev in vrat, ki podpirajo strešne tramove in so vedno tako težki. Dviganje končanih stenskih panelov na zgornje nadstropje.
Hitro prevažanje vseh materialov in orodij na pravo mesto. Nič lažjega,...
9. Vodovodarska dela! So pogosto povezana z prevozom kadi, stranišč in radiatorjev na zgornja nadstropja. Z GEDO vam ni treba razmišljati o tem, kako prenesti kad skozi ozke stopnice.
Dviganje predalov s ploščicami bo prav tako veliko lažje.
10. Gradbeništvo! Gradbeni vodja mora optimizirati delovne postopke. GEDA Lift je vsestransko orodje za izvajanje več rutinskih nalog, hkrati pa vam prihrani čas in denar.
Optimizacija dvigalnih del z GEDA Lift - je najboljša rešitev.
Te zanima več? Pokliči! 040 27 55 30
 

glavnik logo yellow
Z nami boste na trgu nastopali z profesionalno in kvalitetno opremo, dosegali boljše rezultate, povečali dobičkonosnost in prehiteli konkurenco.

ikoncaPDFIZILIFT logotip PDF za tisk

Kontakti

Jure Glavnik
+386 (0)40 27 55 30

Glavnik d.o.o.
Trubarjeva ulica 59
3000 Celje

info@izilift.si

Skladišče:
Medlog 11, 3000 Celje

Uradni zastopnik podjetja GEDA in BOCKER z zagotovljeno najnižjimi cenami in stalno zalogo!

Uradne ure

ponedeljek
08:30 - 18:00
torek
08:30 - 18:00
sreda
08:30 - 18:00
četrtek
08:30 - 18:00
petek
08:30 - 18:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

Facebook