Krovska lestev GEDA - pomočnik, ki ga NIHČE ne nadomesti!

V Sežani, obkrožen z zelenimi griči in polji, stoji majhna, a trdo delujoča tesarsko-krovska obrt, ki je že več kot tri desetletja krasi slovenske strehe. Vodil jo je Mihov oče, ki je s svojim trdim delom in predanostjo gradil ugled podjetja. Ko je prišel čas za Mihovo prevzem, je mladi krovec sprejel izziv z odprtimi rokami. Vedel je, da se tradicija in kakovost ne izgubita, a hkrati je bil odločen, da bo prinesel nekaj novega, nekaj inovativnega v posel, ki ga je že toliko let poznal.

Kot vsak podjetnik, ki se zaveda nenehnih sprememb in potrebe po izboljšavah, je tudi Miha iskal načine, kako izboljšati delovne procese in varnost na gradbiščih. Ko je odkril krovsko lestev GEDA, je vedel, da je to tisto, kar je iskal. Ne le, da je bila kakovostna in zanesljiva, temveč je omogočala tudi večjo varnost in učinkovitost pri delu. Krovska leste pa je po vrhu še lahka za montažo in transport!

S krovsko lestvijo je Mihovo podjetje doseglo nove višave. Ne le, da se je povečalo število projektov, temveč so bili zaposleni bolj zadovoljni in motivirani. Sposobnost postavitve lestve v najmanjše kotičke, kjer dvigala ne bi mogla doseči, je bila neprecenljiva. In ko je Miha izračunal, koliko denarja so prej zapravljali za dvigovanje materiala na streho, je bila odločitev o nakupu jasna.

"Krovska lestev GEDA je nekaj, kar mora imeti vsak," je dejal Miha. "Veseli me, da sem se odločil za nakup pri podjetju IZILIFT. Njihova strokovnost, prijaznost in konkurenčne cene so me prepričale. Krovsko lestev je spremenila način, kako delamo, in v samo pol leta se je investicija že povrnila."

Kot Mihovo podjetje, tudi ti lahko izboljšaš svoje delovne procese in varnost na gradbišču s krovsko lestvijo GEDA. In najboljše od vsega - imamo jih na zalogi! Zaupajte v kakovost, zaupajte v varnost, zaupajte v krovsko lestev GEDA. Lestev za krovce GEDA je izdelana v Nemčiji in je vodilna na svetu po kvaliteti in uporabi!

glavnik logo yellow
Z nami boste na trgu nastopali z profesionalno in kvalitetno opremo, dosegali boljše rezultate, povečali dobičkonosnost in prehiteli konkurenco.

ikoncaPDFIZILIFT logotip PDF za tisk

Kontakti

Jure Glavnik
+386 (0)40 27 55 30

Glavnik d.o.o.
Trubarjeva ulica 59
3000 Celje

info@izilift.si

Skladišče:
Medlog 11, 3000 Celje

Uradni zastopnik podjetja GEDA in BOCKER z zagotovljeno najnižjimi cenami in stalno zalogo!

Uradne ure

ponedeljek
08:30 - 18:00
torek
08:30 - 18:00
sreda
08:30 - 18:00
četrtek
08:30 - 18:00
petek
08:30 - 18:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

Facebook